Amszterdam
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome


Amszterdam - 2014
Üdvözlünk téged a világunkban! Úgy érzed valóban felkészültél a rád váró meglepetésekre? Van benned elég bátorság ahhoz, hogy csatlakozz a veszélyekkel és bizonytalansággal teli történethez? Ha semmi sem tántorít el téged a célodtól, akkor tárt karokkal vár téged Amszterdam. Ajánljuk, hogy mindig nézz a hátad mögé...

Fiúk: 8
Lányok: 9
※ Vámpírok: 4
※ Szolgák: 2
※ Telepaták: 2
※ Vadászok: 4
※ Boszorkányok: 3
※ Emberek: 2
Events
Kalandok: Hamarosan
Aktuális korlátozások: -
Links
Chat box
The Staff
※ Caelan Harbuck - admin
※ Cara Clarke - admin
Latest topics
» Twilight after dark
Csüt. Dec. 25, 2014 3:36 am by Vendég

» Mysterious New Orlans
Kedd Nov. 25, 2014 9:25 am by Vendég

» American Horror Story: Mortals
Vas. Szept. 21, 2014 12:49 am by Vendég

» mutant and proud
Szer. Szept. 03, 2014 8:27 am by Vendég

» Never say never - Tat & Sam
Hétf. Aug. 18, 2014 5:21 am by Samuel Belmont

» Stella and Han
Szomb. Aug. 09, 2014 1:20 am by Han Cho Bai

» Creatures of New York
Hétf. Aug. 04, 2014 10:20 pm by Cara Clarke

»  like a whiff of shadows
Kedd Júl. 29, 2014 10:54 pm by Cara Clarke

» A Rezidencia ~ Stella & Julian
Hétf. Júl. 28, 2014 10:50 pm by Stella Faye

Credits
Az oldal vezetősége ezennel köszönetet mond a tumblr.comnak, a THOUSAND FIREFLIES – nak, a Halloween designnak, az Obsessionnak és még sokan másoknak, akik lehetővé tették a fórumon használt képek, kódok, stb., használatát.
A vezetőség leszögezi, hogy a fórum üzemeltetéséből semmiféle anyagi haszna nem származik, kizárólag a userek szórakoztatása, a jó hangulat megteremtése, és az élvezetes játékok elősegítése a céljuk.
A Staff nem vállal felelősséget a userek által feltöltött tartalmakért.

Share | 
 

 Világunk

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cara Clarke
※ Admin
Cara Clarke

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2014. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Világunk    Vas. Júl. 13, 2014 9:14 pm
Amszterdam, 2014.

Újabb vértelen holttestre bukkantak az egyik sikátorban. A rendőrség nem nagyon akar nyilatkozni, mert sikertelenséget, sikertelenségre halmoznak, és csak annyit közölnek a nagy közönséggel, hogy az a gyanújuk, egy szekta, vagy sorozatgyilkos követi el a rémtetteket, rituális gyilkosságokként. Senkinek sincs fogalma arról, hogy semmilyen szekta, vagy sorozatgyilkos sem áll a háttérben. A gyilkosok mítoszok homályába vesznek, titokban tartva létezésüket. Vámpírok. Az emberek tudatlanok. Ezeknek a kegyetlen szörnyegetek életcélja csakis az, hogy minél több vérhez jussanak. Mint a vadállatok, ösztönösen vadásznak az emberekre, hogy megszerezzék az éltető vérüket. Minden vágyuk az, hogy egy lüktető vénába süllyesszék el a szemfogaikat… Az idők kezdete óta léteznek ezek a lények és, hogy honnan származnak, a múlt homályába vész. Hosszú ideig arra kényszerültek, hogy a sötétségben éljenek, mivel a nap sugara halálos rájuk nézve, de pár száz évvel ezelőtt, ez megváltozott.

A boszorkányok évszázadok óta összegyűlnek, ezer éveként egy helyre, ami csak számukra nyílik meg. Ezen a különleges napon lehetőségük nyílik arra, hogy elrejtőzzenek a való világtól és egyéb ellenségeiktől, és csak magukban legyenek, minden zavaró tényező nélkül. A hely bővelkedik különböző varázslatos dolgokban, ezek egyike pedig nem más, mint egy különleges kő, a Zircon, aminek segítségével egy vámpír előmerészkedhet a napra. Pár kapzsi boszorkány úgy határozott, hasznot húz a kő hatásából, ezért titokban kicsempésztek belőle párat és eladták azokat a leggazdagabb vámpíroknak. Hamar még több igény lett a Zirconokra, viszont nem sok esély volt arra, hogy minden vámpír be tudjon szerezni egyet, mivel a titkos hely bezárult újabb ezer évre, ráadásul a boszorkányok sem adják olcsón ezeket a különleges köveket.

Az így hoppon maradt vámpíroknak más megoldást kellett találniuk. Nem kellett sok ahhoz, hogy a vámpírtársadalomban kialakuljon a Szolgák alkalmazása. Egy vérszívónak mindössze azt kellett tennie a beszerzésükre, hogy keresett az utcán egy neki szimpatikus embert, megigézte, megitatta vele a vérét, és már a szolgájává is fogadta. Ezek a szolgák különböznek a rendes emberektől. A vámpír vérének hatására sokkal jobb fizikumúak, sokkal egészségesebbek, és tovább élnek, mint rendes embertársaik. Nem hallhatatlanok, viszont jóval gyorsabban gyógyulnak be a sebeik, és különös kötelék fűzi őket a gazdájukhoz, egy olyan kötelék, ami szinte száz százalékosan megakadályozza, hogy elárulja az urát / úrnőjét. A vámpírok örömmel rászoktak erre a módszerre, de továbbra is a Zirconra áhítoztak. Mégis csak más az, ha személyesen sétálhatnak napközben és intézhetik a dolgaikat, ahelyett, hogy a szolgáikat használnák fel erre. Harc indult a ritka, és értékes kövekért, amiket nagyon kevés vámpír birtokolhatott, és ennek következtében teljesen széthullott, az eddigi nyugodt rendszer, ami a vérszívókat összetartotta.

A vámpírokat nem csak a belső viszály fenyegeti, hanem a vámpírvadászok is, egy ősi csoport, aminek a története, még a Templomos lovagokig nyúlik vissza. A csoportba csak családon belül lehet bekerülni, ha valaki beleszületik ebbe a vérvonalba, máshogy nem, és ezek az elszánt harcosok arra tették fel az életüket, hogy elpusztítsák az éjszaka sötét lényeit. Erre minden eszközt megragadnak, edzik és fejlesztik magukat, hogy szembe tudjanak szállni velük. Kitapasztalták az idők során, hogy a vámpírok ellen semmit nem ér a szenteltvíz, a kereszt és a templom sem igen árt nekik. A kevés eszköz, amivel meg lehet ölni őket, az csak a napfényre, a tűzre és egy éles tárgyra korlátozódik, amit a lény szívébe kell döfni. Semmi más nem képes elpusztítani ezeket a szörnyetegeket.

Az átlagos emberek között elrejtőzve él pár különleges szerzet, akiket úgy neveznek: Telepaták. Ők képesek arra, hogy belelássanak az emberek gondolataiba, s így tudják azt is, hogy ki vámpír vagy boszorkány, mivel az ő gondolataikat nem érzékelik. A vámpírok, és a vámpírvadászok is mind őket keresik, hogy a saját oldalukra állítsák őket, s így megerősítsék a saját oldalukat. De nehéz rábukkanni egy ilyen képességű emberre, hiszen a többség titokban tartja a különlegességét mindenki elől. Nem tudni, hogy ezek az emberek, hogyan tesznek szert a képességükre, és azt sem tudni, hogy mi alapján lesz valaki telepata. Ez teljesen a sorsra van bízva.ONG THIS WAS MADE BY CARLEIGH OF ATF AND SDS!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://thedevilwithin.hungarianforum.com
 

Világunk

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Devil Within :: Bevezetés :: Kezdetek-