Amszterdam
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome


Amszterdam - 2014
Üdvözlünk téged a világunkban! Úgy érzed valóban felkészültél a rád váró meglepetésekre? Van benned elég bátorság ahhoz, hogy csatlakozz a veszélyekkel és bizonytalansággal teli történethez? Ha semmi sem tántorít el téged a célodtól, akkor tárt karokkal vár téged Amszterdam. Ajánljuk, hogy mindig nézz a hátad mögé...

Fiúk: 8
Lányok: 9
※ Vámpírok: 4
※ Szolgák: 2
※ Telepaták: 2
※ Vadászok: 4
※ Boszorkányok: 3
※ Emberek: 2
Events
Kalandok: Hamarosan
Aktuális korlátozások: -
Links
Chat box
The Staff
※ Caelan Harbuck - admin
※ Cara Clarke - admin
Latest topics
» Twilight after dark
Csüt. Dec. 25, 2014 3:36 am by Vendég

» Mysterious New Orlans
Kedd Nov. 25, 2014 9:25 am by Vendég

» American Horror Story: Mortals
Vas. Szept. 21, 2014 12:49 am by Vendég

» mutant and proud
Szer. Szept. 03, 2014 8:27 am by Vendég

» Never say never - Tat & Sam
Hétf. Aug. 18, 2014 5:21 am by Samuel Belmont

» Stella and Han
Szomb. Aug. 09, 2014 1:20 am by Han Cho Bai

» Creatures of New York
Hétf. Aug. 04, 2014 10:20 pm by Cara Clarke

»  like a whiff of shadows
Kedd Júl. 29, 2014 10:54 pm by Cara Clarke

» A Rezidencia ~ Stella & Julian
Hétf. Júl. 28, 2014 10:50 pm by Stella Faye

Credits
Az oldal vezetősége ezennel köszönetet mond a tumblr.comnak, a THOUSAND FIREFLIES – nak, a Halloween designnak, az Obsessionnak és még sokan másoknak, akik lehetővé tették a fórumon használt képek, kódok, stb., használatát.
A vezetőség leszögezi, hogy a fórum üzemeltetéséből semmiféle anyagi haszna nem származik, kizárólag a userek szórakoztatása, a jó hangulat megteremtése, és az élvezetes játékok elősegítése a céljuk.
A Staff nem vállal felelősséget a userek által feltöltött tartalmakért.

Share | 
 

 Fajleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cara Clarke
※ Admin
Cara Clarke

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2014. Jul. 13.

TémanyitásTárgy: Fajleírás    Hétf. Júl. 14, 2014 9:58 amVámpír


A vámpírizmusnak az eredete egészen régre nyúlik vissza, pontos információk nincsenek sem hozzávetőleges időpontról, sem forráskultúráról. Maguk a vámpírok, egészen az ókorig vezetik vissza magukat, főleg a nagy, évezredes múlttal rendelkező vámpír családok. Büszkék a származásukra, és feljebbvalónak érzik magukat azoknál a vámpíroknál, akik nem képesek visszaidézni a múltjukat. Ezekből a családokból rendkívül kevés van, és a vérvonalaik a kihalás szélén állnak. Ez annak köszönhető, hogy a női vámpírok, rendkívül ritkán tudnak teherbe esni, és ki is hordani egy csecsemőt, és mivel a vadászok folyamatos veszélyt jelentenek, ezeket a családokat a pusztulás fenyegeti. Kinézetük hasonlít az emberére, de bőrük sápadtabb a szokottnál, szemfogaik hosszabbak, és vonzóbbak, már-már földöntúli szépséggel, és külsővel rendelkeznek. Olyan éjszakai lények, akik nem mehetnek ki a fényre, csak egy bizonyos kő ( Zircon ) segítségével az éjszaka leple alatt tevékenykednek. Nem lehet őket megölni feszülettel, szenteltvízzel, és fokhagymával sem. Bárhová be tudnak menni engedély nélkül is, és egyedül a napfény, a tűz, és egy éles tárgy a szívükbe képes őket elpusztítani. Különleges képességük az, hogy képesek megigézni az embereket és a saját akaratukat rákényszeríteni, ez alól kivételt képeznek a boszorkányok és a telepaták. Rendkívül erősek és sokkal gyorsabbak minden földi lénynél. Táplálékként, csak vért vesznek magukhoz, semmilyen más élelmiszer nem tartalmaz számukra tápanyagot. Harapásuk nem elég ahhoz, hogy átváltoztassák az embereket, a harapás mellett meg kell itatniuk a saját vérükkel ahhoz, hogy ők is ugyanolyan vámpírok legyenek, mint a többi. Az átváltozás rendkívül fájdalmas procedúra, a többség nem éli túl. Az újdonsült vámpírok még végtelenül gyengék, és csak akkor képesek elsajátítani azokat a képességeket, amiket az idősebb társaik, miután már párszor táplálkoztak az emberi vérből. Ha bizonyos időn belül nem jutnak elegendő vérhez, legyengülnek és vagy meghalnak, vagy torpornak is nevezett mélyálomba süllyednek. Emberekkel a vériváson kívül nem igazán kerülnek kapcsolatba, ha ez mégis megtörténne az rendkívül ritka. A félvámpírok sok tulajdonságot örökölnek a vámpíroktól, viszont ők büntetlenül kimehetnek a napfényre, és a vér mellett más táplálékot is befogad a szervezetük. Lassabbak, és sebezhetőbbek, mint egy rendes vámpír, de ők is földöntúli szépséggel és vonzerővel rendelkeznek, és halhatatlanok...
Boszorkány


A boszorkányok külsőre az emberekhez hasonlítanak, nem térnek el az átlagtól. Viszont tovább élnek, mint egy átlagos ember és különleges képességük az, hogy képesek a varázslásra. Ehhez nincs szükségük pálcára, vagy egyéb segédeszközre, egyszerű ráolvasással végzik el a varázslatokat. Minden boszorkánynak van egy eleme, amit erősebben tud használni a többinél. Ez az elem a négy alapelemből kerül ki, tehát: A tűz, a víz, a levegő és a föld eleme. A természet erejével végzik el a varázslataikat. A többségük végtelenül kapzsi, ezért bármire rávehetőek pénzért. A vámpírok és vámpírvadászok csatájában annak az oldalára állnak, aki többet fizet nekik, nagyon ritka az, aki teljesen elköteleződik az egyik csoport mellett. A boszorkányok eredete is homályba vész, nem lehet semmit tudni a múltjukról. Ezerévente egyszer tartanak egy gyűlést egy titkos helyen, ami csak a számukra elérhető. Ekkor bukkantak rá a Zirconra, aminek a hatását kihasználva, pár boszorkány igen meggazdagodott és sakkban tudja tartani a vámpírokat. A tapasztaltabb boszorkányoknak sokkal több ereje van, mint a fiataloknak. Az újdonsült boszorkányok ereje tizenöt éves korban kezd jelentkezni és fokozatosan nő az idő múlásával.
Vámpírvadász


Külsejük teljesen megegyezik az átlagos emberekével és különleges képességük sincs, mindössze az, hogy gyorsabb reflexekkel rendelkeznek. Vámpírvadásznak születni kell, máshogy nem kerülhet be senki ebbe a csoportba, csak a vérvonala által. Történetük a Templomos lovagok koráig nyúlik vissza, és az óta sokat csiszoltak a technikáikon. Jóval több vámpírt fognak el és ölnek meg mostanában, mint régebben, de továbbra sem érzik úgy, hogy a vámpírok száma csökkenne. Minden lehetséges módot kihasználnak arra, hogy megszabadítsák a világot a vérszívóktól, ezért szabadidejükben csak a harcra edzenek. Titokban tartják létezésüket, és bele olvadnak a környezetükbe. Nagyon nehéz rájuk bukkanni.
Telepata


Átlagos emberek, nem átlagos képességekkel. Képesek arra, hogy olvassanak az emberek gondolataiban, és úgy tudják megkülönböztetni a természetfeletti lényeket, hogy az ő gondolataikat nem érzékelik. Beleolvadnak a környezetükbe, titokban tartják a képességeiket és szinte lehetetlen rájuk bukkanni. A vámpírok, a vámpírvadászok és a szövetségeseik, mind őket keresik, kevés sikerrel, hogy a saját oldalukra állítsák őket.
Szolga


Egykor átlagos emberek voltak, akiket végül egy vámpír a szolgálójává tett. Ha egy átlag embert megigéznek és iszik egy vámpír véréből, akkor a szolgájává válik, és a vér hatására sokkal egészségesebb, erősebb mint egy normális ember. Nem halhatatlanok, de gyorsabban gyógyulnak a sebeik és tovább élnek. Kötelék köti őket a vámpírokhoz, amit szinte képtelenek megszakítani és feltétlen engedelmességgel tartoznak uruknak / úrnőjüknek. Ők intézik a vámpíroknak azokat a dolgait, amiket nappal kellene megtenniük.ONG THIS WAS MADE BY CARLEIGH OF ATF AND SDS!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://thedevilwithin.hungarianforum.com
 

Fajleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Devil Within :: Bevezetés :: Kezdetek-