Amszterdam
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Welcome


Amszterdam - 2014
Üdvözlünk téged a világunkban! Úgy érzed valóban felkészültél a rád váró meglepetésekre? Van benned elég bátorság ahhoz, hogy csatlakozz a veszélyekkel és bizonytalansággal teli történethez? Ha semmi sem tántorít el téged a célodtól, akkor tárt karokkal vár téged Amszterdam. Ajánljuk, hogy mindig nézz a hátad mögé...

Fiúk: 8
Lányok: 9
※ Vámpírok: 4
※ Szolgák: 2
※ Telepaták: 2
※ Vadászok: 4
※ Boszorkányok: 3
※ Emberek: 2
Events
Kalandok: Hamarosan
Aktuális korlátozások: -
Links
Chat box
The Staff
※ Caelan Harbuck - admin
※ Cara Clarke - admin
Latest topics
» Twilight after dark
Csüt. Dec. 25, 2014 3:36 am by Vendég

» Mysterious New Orlans
Kedd Nov. 25, 2014 9:25 am by Vendég

» American Horror Story: Mortals
Vas. Szept. 21, 2014 12:49 am by Vendég

» mutant and proud
Szer. Szept. 03, 2014 8:27 am by Vendég

» Never say never - Tat & Sam
Hétf. Aug. 18, 2014 5:21 am by Samuel Belmont

» Stella and Han
Szomb. Aug. 09, 2014 1:20 am by Han Cho Bai

» Creatures of New York
Hétf. Aug. 04, 2014 10:20 pm by Cara Clarke

»  like a whiff of shadows
Kedd Júl. 29, 2014 10:54 pm by Cara Clarke

» A Rezidencia ~ Stella & Julian
Hétf. Júl. 28, 2014 10:50 pm by Stella Faye

Credits
Az oldal vezetősége ezennel köszönetet mond a tumblr.comnak, a THOUSAND FIREFLIES – nak, a Halloween designnak, az Obsessionnak és még sokan másoknak, akik lehetővé tették a fórumon használt képek, kódok, stb., használatát.
A vezetőség leszögezi, hogy a fórum üzemeltetéséből semmiféle anyagi haszna nem származik, kizárólag a userek szórakoztatása, a jó hangulat megteremtése, és az élvezetes játékok elősegítése a céljuk.
A Staff nem vállal felelősséget a userek által feltöltött tartalmakért.

Share | 
 

 Cael & Moira

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Moiranna Hudwigh
※ Boszorkány
avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2014. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Cael & Moira   Csüt. Júl. 17, 2014 12:16 am

KINEK: Caelan Harbucknak | SZÓSZÁM: kb. 368 | MEGJEGYZÉS:itt is lenne a kezdő.Remélem megfelel. Very Happy 
Csak egy kis séta az erdőben.
Már korán felkeltem. Még a napkelte előtt, de eddig el tudtam foglalni magamat. Most viszont már kezdek unatkozni. A takarítást már elvégeztem az elmúlt 3,4 órában. Most viszont csak ülök, a kanapén kapcsolgatom a tévét és nézek kifele a fejemből. Egyik csatornán sem volt semmi különös. A legtöbb adón hosszú, hosszú és unalmas Teleshop volt. Ugyan már még is ki néz ilyet? A műsor újság szerint ez még egy óráig el fog tartani. Így felálltam és kinyomtam a tévét.  Majd a kávéfőző felé vettem az irányt. Már reggel ittam egyet, de a hatását nem nagyon lehet érezni. Sajna viszont most nem tudtam főzni még egy adagot, mert már nagyon kevés kávé maradt a tartályba másik meg már nem volt. Vasárnap volt és a legközelebbi bolt is zárva volt, úgy, hogy ezt holnap reggelre kell meg tartanom. Így unottan belesüppedtem az egyik fotelben. Hol a plafont hol pedig az ablakban megjelenő tájat bámultam. Aztán az órára pillantva meg jobban lelombozódtam. Olyan lassan telt az idő, hogy én már abba beleőszültem. Így döntenem kellet, hogy hova menjek. Ugyan unatkozok, de nincs kedvem most egy nagyobb társaságba beleszegődni. Ezért maradt az erdő. Egy egyszerű fehér pólóban, és szűkebb farmer nadrágban és tornacsukában indultam neki a természetnek. Majd kilépve láttam, hogy kicsit hűvösebb van, mint azt én gondoltam ezért egy kardigánér vissza kellet, forduljak. Persze még mindig nem léptem át ezzel a három szín szabályt, mert a lilás rózsaszín kardigán még belefért. Gondolom nem annyira értik ezt a fiúk, hogy most miért kell állandóan erre a szabályra ügyelni, pedig a válasz nagyon egyszerű. Csupán a színek kavarodása miatt, ami van ez, mert lehet, hogy 3 különböző szín elmegy, viszont ha már egy negyedik szín is belép, akkor az már nem biztos, hogy jó. Ez alól kivételek a kiegészítők, de ezt a férfiak többsége nem érti.  Na de mindegy is. Nem sokat kellet sétálnom, hiszen a lakásom közel volt az erdőhöz. Sétálásom közepette zajt hallottam.  Meg álltam és körülnéztem, hogy van e itt valaki. Nem mintha félnék, mert nem is. Inkább jobb, ha tőlem félnek. Nem tudtam, hogy most ember vagy állat moraj volt e, de nagy valószínűséggel csak egy állat volt. Ugyan ki járkál reggel fél kilenckor az erdőben? Vagyis rajtam kívül.
 thanks Bubu 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caelan Harbuck
※ Admin
avatar

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2014. Jul. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Cael & Moira   Pént. Júl. 18, 2014 10:46 pm

It Doesn't Hurt
no it doesn't hurt unless i walk i don't feel any pain unless i try to talk i don't even cry unless i open my eyes i don't need to kick or scream or curse no it doesn't hurt you don't have to call to make sure i'm up cause i'm still wide awake cause i'm still lost in shock i know you're concerned i know you're just sick and i know you'd feel better if i were over it so i know you're good i know you're freaked and i know its safer if you would just let me be cause what will you say that you haven't said the question you asked me just makes me feel better you left  oh it doesn't hurt unless i move i dont feel any pain unless I try to talk
- Ne lopd már el a kajámat. – Morgom, még félig ki sem nyílt szemekkel, mivel Caleb, már megint az én palacsintámat találja a legfinomabbnak. Hajnali négykor. Hogy miért vagyok fent olyan korán, amit már ember nem tud elviselni? Kérdezzétek a tökkel ütött bátyámat, ugyanis ő rángatott ki az ágyból azzal, hogy ő palacsintázni akar. Mégpedig hajnali három óra harmincnégy perckor, hogy pontosak legyünk. Hát azt hittem abban a minutumban gyilkos válik belőlem, de végül csak leütöttem egy párnával és próbáltam tovább aludni, de persze nem hagyott. Tudni kell azt, hogy nem nagyon értek a főzéshez, és csak próbálgatom a szárnyaimat ezen a téren, anya pedig nem igazán igyekszik a segítségemre sietni, tanulva abból a hibából, hogy mennyire is „szeretek” gyújtogatni és robbantani… ezért egyelőre csak palacsintát tudok csinálni. De azt világbajnok módon, és Caleb a fiatalabb bátyám teljesen oda van érte. De hogy miért pont hajnalok hajnalán akar palacsintát zabálni két pofára, azt ne kérdezzétek. Ráadásul az én tányéromról is lop!
- Caleb! – Szólok rá újra és ráverek egy nagyot a kezére.
- Mi van már? Te amúgy sem akartál palacsintát enni, úgyhogy tulajdonképpen az is az enyém, ami a te tányérodon van. – Duzzog, mint egy nagy gyerek.
- Jogosan érdemlem meg, ha már felvertél ilyen korán! – Háborodok fel, mire még jobban duzzog, nekem pedig persze megesik rajta a szívem. Túl jó ember vagyok. Szem forgatva elé tolom a saját tányéromat is, amire nagy lelkesen le is csap. Néha úgy érzem, én vagyok idősebb, és nem ő…

-Most meg hova mész? – Kérdezi teli szájjal, mikor látja, hogy egy gyors fürdőszobai látogatás után, lezuhanyozva és felöltözve az ajtóhoz masírozok.
- Elmegyek kicsit futni az erdőbe. – Vonom meg a vállaimat.
- Ilyenkor? – Hüledezik. – De hát még korán van!
- Nem, mondod zsenikém… A palacsintaevéshez bezzeg nincs korán. – Gúnyolódom.
- Ahhoz sosincs. – Jelenti ki magabiztosan, mire inkább csak legyintek egyet, és gyorsan elhagyom a házunkat. Mikor elérem az erdőt lassan kocogni kezdek, majd ahogy már egyik házat sem látom, futásba váltok át. Nincs is jobb dolog, mint hajnalban a természet lágy ölén futni, mindenről elfeledkezve. Gyakrabban meg kellene csinálnom, de ismerem magam, tudom, hogy képtelen lennék mindig korán felkelni, egyszerűen az a típus vagyok, aki tiszta éjszakai bagoly. Futás közben észre sem veszem, mennyire eltelik az idő, így az sem tűnik fel, hogy már egészen kivilágosodott, sőt még azt sem, hogy  a fák közül egy alak kezd kibontakozni. Csak akkor tűnik fel, mikor lefékezek a lány előtt, nehogy a végén, még neki menjek.
- Hű. Szia. – Köszönök, miután nagy nehezen sikerül levegőhöz jutnom.
- Azt hittem, csak én vagyok olyan elvetemült, hogy ilyenkor az erdőben kószáljak. – Mosolygok rá barátságosan.

TAG: Moira ➤ WORDS: 436 ➤ WEARING: klikkOTHER: Remélem tetszik Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Moiranna Hudwigh
※ Boszorkány
avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2014. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Cael & Moira   Vas. Júl. 20, 2014 10:09 pm

KINEK: Caelan Harbucknak | SZÓSZÁM: 396 | MEGJEGYZÉS:itt is lenne a válaszom.Remélem tetszik. Very Happy 
Csak egy kis séta az erdőben.
Nem igaz, hogy késő estig még fent vagyok és, hogy már korán hajnalban is. Egyszerűen nem tudok aludni. Mondjuk, lehet, hogy az új helyem miatt van. Nem az én meg szokott kis lakrészem azén kedvenc ágyammal. Sajnos a nénikémhez ezt nem vihettem. De, hogy miért is lakom nála? Azért mert az otthoni levegőt már unom és világot szeretnék látni. Meg persze tanulni a boszorkány létet csak apa ezt nem engedi. Főleg nem a nagyimmal. Azt hiszi, hogy az egész csak egy mese és, hogy varázslat nem is létezik, csak a nagyi túl sok alkoholt iszik. Így került rá a sor, hogy a nénikémhez költöztem, akit apa ugyan úgy ki nem állhat, de azért inkább ő, mint mamám. Végül is én nem panaszkodhatok, mert elég bajos, otthonos környezetben élhetek egy szerető családtaggal, akit még talán az egyik legjobb barátomnak is mondhatok. Tudom, hogy ezt sok mindenki furcsállja, de ez az igazság. Habár a városban egyáltalán nincs még barátom. Talán még az is lehet, hogy sikerül a gátlásaimat is feloldania. Ilyen az én formám. A családban az összes élő női tag merész, bátor, ravasz és elégé ért a malipuláshoz. Én meg egy bátortalan, félénk, ámbár talán harcias nőszemély volnék, aki szinte mindenkivel törődik, de ha keresztbe tesznek neki… hát legyen annyi elég, hogy jobb, ha be se teszi a lábát még a városba se, nehogy még valami baja essen. Mondjuk az anyám is ilyen volt. Legalábbis az elmondások szerint. Csak a szülés közben az életét vesztette. Sokan ezért azt hiszik, hogy a szelleme tovább él bennem vagy mi. Az óta romlott meg a családi viszony, hiszen ő tartotta ezt egyben. Ezért most próbálkozok vele én is. Ha nem másért, akkor azért, hogy szabadon mászkálhassak hozzájuk anélkül, hogy ők főleg apa ne indítsa el megint a veszekedések lavináját. Igaz tervem még nincs rá, de sebaj, mert itt az erdőben tuti, hogy kitalálok valamit. El is kezdtem gondolkodni, csak egy kis zaj kiugrasztott belőle. Nem sokára már egy lány állt velem szembe. Olyan velem egy idős körüli lehet, de inkább mégis fiatalabb. Nem mondom, kicsit meg lepődtem, amikor a hírtelenből feltűnt. –Szia!- viszonoztam az üdvözlését majd a lihegő lányt nézve elkezdtem aggódni. –Jól vagy? Csak nem tán a maratont futottad le?- érdeklődtem barátságosan, mert kicsit tényleg aggasztott, hogy a végén még itt lesz rosszul nálam. – Jó kicsit kijönni és gondolkodni. - adtam neki meg a választ egy barátságos mosoly kísérletében.
 thanks Bubu 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caelan Harbuck
※ Admin
avatar

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2014. Jul. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Cael & Moira   Hétf. Júl. 21, 2014 1:20 am

It Doesn't Hurt
no it doesn't hurt unless i walk i don't feel any pain unless i try to talk i don't even cry unless i open my eyes i don't need to kick or scream or curse no it doesn't hurt you don't have to call to make sure i'm up cause i'm still wide awake cause i'm still lost in shock i know you're concerned i know you're just sick and i know you'd feel better if i were over it so i know you're good i know you're freaked and i know its safer if you would just let me be cause what will you say that you haven't said the question you asked me just makes me feel better you left  oh it doesn't hurt unless i move i dont feel any pain unless I try to talk
Imádom az erdőt. Sokkal jobban el tudok benne tájékozódni, mint a város forgatagában, ahol túl sok az ember, a kocsikról és egyéb járművekről már nem is beszélve. Ráadásul akaratlanul is izgatottá tesznek az impulzusok, és így a varázserőmet is elég nehéz uralnom. Ezért töltöm az időm nagy részét az erdőben. Sokkal nyugodtabb és az én mágiám is jóval nyugodtabbá válik a környezet hatására. Ha itt vagyok, akkor minimális az esélye annak, hogy bármit is felgyújtsak, vagy valami katasztrófát okozzak. S nekem kellenek az ilyen nyugodt napok, ha már két báttyal áldott meg az ég, akik soha nem hagynak élni. Na, jó, ez így nem teljesen igaz. Lucassal leginkább elkerüljük egymást, míg Calebbel ugyan jó a viszonyunk, sőt nagyon jónak mondható, de ő borzasztóan szeret szívatni. Mint ahogy minden báty a húgát. Csodálatos.
- Ó, teljesen jól vagyok. – Legyintek a másik lány kérdésére.
- És egy maratont nem tudnék lefutni, bár már megfordult a fejemben, hogy egyszer elmegyek rá. – Most már jóval nyugodtabb a légzésem.
- Kicsit túl sokat futottam, azt hiszem ennyi az egész, de most már tényleg minden oké. – Mosolygok szélesen, és gyorsan iszok is pár kortyot a magammal hurcolászott ásványvizemből.

- Hmm… hát igen. Az erdő a legjobb helyszín a gondolkodásra. – Értek vele egyet.
- Új vagy itt? Még nem igen láttalak, pedig nagyjából egy idősek lehetünk. – Fürkészem érdeklődve az arcát.
- Engem Caelannak hívnak, de a barátaim csak Caelnak szólítanak. Többségében. Az egyik bátyám folyton Lannynak nevez, már egészen kiskoromtól fogva, de ne kérdezd, hogy miért. – Nevetek.
- Téged, hogy hívnak? – Érdeklődöm, közben tekintetemmel azért alaposan körülnézek, hogy nehogy olyan személy leselkedjen ránk, aki veszélyes lehet. A szüleim alaposan belém nevelték azt, hogy mindig figyeljek a környezetemre, és habár a vámpírok most nem igen vadásznak, mivel már felkelt a nap, de ugye vannak azok a kövek… így jobb biztosra menni és inkább óvatosnak maradni.

TAG: Moira ➤ WORDS: 306 ➤ WEARING: klikkOTHER: Remélem tetszik Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Cael & Moira   

Vissza az elejére Go down
 

Cael & Moira

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Devil Within :: Amszterdam :: Zöldövezet & utcák-